Menu
Deviced
Contact

Laat jouw ideale web app bouwen.

Heb je behoefte aan een webapplicatie die pérfect op jouw technische wensen aansluit? Wil je een online omgeving waarin jouw klanten of medewerkers hun taken nog makkelijker, sneller en beter kunnen uitvoeren?

Wij zijn een ervaren applicatie ontwikkelaar die ervoor zorgt dat jouw bedrijfsprocessen een stuk eenvoudiger worden. Ingewikkeld? Welnee! We sparren samen over je wensen, waarna wij de app ontwikkelen en gebruiksklaar aan je opleveren. Om de cirkel rond te maken, koppelen we je nieuwe app ook met je bestaande systemen. En jij? Jij hebt er geen omkijken meer naar.

Vereenvoudig jouw bedrijfsprocessen en bespaar tijd, geld en een hoop zorgen.
Bouw een MVP (Minimum Viable Product) en test op een laagdrempelige wijze of je idee wel aansluit op de klantbehoefte en welke functionaliteiten onmisbaar zijn in de app.
Een oplossing die aansluit op de behoefte dat net zo lekker 'zit' als een maatpak.

Een webapp laten ontwikkelen

Met een goede webapplicatie voeg je waarde toe aan je bedrijf en je dienstverlening. Is er bijvoorbeeld naast het ERP-systeem ook een online omgeving waar jouw klant zelf zijn data kan registreren en terugvinden? Dan scheelt jou dit een heel stuk administratie. Zo hoef je niet langer kopieën van verloren facturen te verstrekken, handmatig adressen te wijzigen, orders in te schieten of nieuwe calculaties te maken. De klant voelt zich thuis in zijn ‘Mijn Omgeving’ die volledig op hem is afgestemd en jij plukt daar de vruchten van want je houdt tijd over voor andere belangrijke zaken.

Behalve voor- zijn webapplicaties ook áchter de schermen heel functioneel. Zo kun je bijvoorbeeld een app laten bouwen waarmee je interne processen automatiseert of je API koppelingen beheert. Ook voor het testen van een nieuw bedrijfsidee biedt app ontwikkeling een mooie uitkomst: een MVP. Met een MVP (Minimum Viable Product – de meest basic versie van een webapplicatie) kun je op een laagdrempelige wijze testen of je idee wel aansluit op de klantbehoefte en welke functionaliteiten onmisbaar zijn in de app. Kortom: met een webapplicatie én een duidelijk doel til je jouw bedrijf naar het volgende niveau.

Jouw app op maat laten maken: professioneel en perfect passend

Er bestaan talloze oplossingen die ongetwijfeld raakvlakken hebben met hetgeen wat jij zoekt in- en verwacht van een webapp. Maar deze bestaande oplossingen sluiten niet voor 100% aan op jouw specifieke technische wensen en eisen. Vergelijk het met een kostuum: er zijn genoeg winkels die prachtige pakken verkopen. Je hoeft maar een (digitale) winkelstraat in te lopen en je komt gegarandeerd thuis met een colbert, pantalon en bijpassend overhemd. Missie geslaagd: je hebt een pak.

Maar is het écht wat je zoekt? Als je goed kijkt, ontdek je dat de mouwen eigenlijk iets te kort zijn, de pijpen te lang en de taille te wijd. Het past op zich wel, maar het sluit niet aan. Het is het net-niet. Moraal van het verhaal? Niemand is standaard – en jouw bedrijf ook niet. Wanneer je een webapplicatie laat ontwikkelen, in plaats van gebruik te maken van een kant-en-klare oplossing, dan tackel je dit probleem. Het resultaat is een oplossing die perfect op jouw bedrijfssituatie aansluit. Een bestaande webapplicatie kan overigens wel prima functioneren als basis van jouw eigen, online omgeving. Op een goed fundament kunnen we een prima passende oplossing bouwen.

Deviced is jouw PWA ontwikkelaar

Deviced zet jouw technische criteria moeiteloos om in een webapplicatie of website met de functionaliteiten van een webapp, want ook een PWA laten maken behoort tot de mogelijkheden. Bij Deviced spreken we namelijk de juiste taal, waaronder PHP, zodat we nog scherper ontwikkelen dan de drogist jouw filmrolletje in de jaren ’90. Zo kennen we onder andere het open source framework Laravel van binnen en buiten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een webapplicatie als digitaal verlengstuk van jouw bedrijf of wil je gewoon eens sparren over je ideeën? Neem dan contact met ons op! We volgen natuurlijk alle ontwikkelingen omtrent applicaties en meer op de voet, dus weten precíes waarmee jouw IT-vraagstukken beantwoord kunnen worden.

Kennismaken? No strings attached.

Leg je idee voor en ontdek in een persoonlijk gesprek welke digitale oplossingen er voor jou mogelijk zijn. Uiteraard vrijblijvend, maar je bent gewaarschuwd: je gaat met meer ideeën weg dan dat je komt.

Plan een online meeting