Menu
Deviced
Contact

Teamleader koppeling

Wil je Teamleader koppelen aan je website, webapplicatie of webshop? Als gecertificeerd Teamleader partner realiseren we dat voor je! In no time.

Wel zo makkelijk, want Teamleader automatiseert met minder gedoe. Zoals ze zelf zeggen: het levert je sneller en makkelijker meer klanten op, meer omzet en meer inzicht. Dankzij onze Teamleader koppeling beschik je over de beste digitale oplossingen in één systeem.

Waarom kiezen voor een Teamleader koppeling?

Teamleader stelt je in staat jouw bedrijf sneller te laten groeien. Daar kunnen wij ons helemaal in vinden! Ook bij Deviced willen we ondernemen zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we het meeste werk alvast voor je gedaan en staat de koppeling, nadat deze afgestemd is op jouw specifieke wensen, klaar om gebruikt te worden. Wanneer je kiest voor een koppeling met Teamleader kies je voor gemak, efficiëntie, meer inzicht en een betere klantervaring. Een must-have voor iedere mkb-er die stappen wil zetten met zijn of haar bedrijf en die streeft naar de meest optimale klantervaring.

Geen handmatig werk doordat alles volledig automatisch wordt verwerkt.
Verbeter je klantervaring doordat zij hun eigen gegevens kunnen inzien en beheren.
Jouw klant data is altijd up-to-date en dat bespaard je tijd.
Maak je bedrijf schaalbaar doordat je je resources efficiënter kunt inzetten.

Beschik dankzij de Teamleader koppeling over een compleet CRM systeem

Door Teamleader te koppelen met bijvoorbeeld je Wordpress website, Laravel webapplicatie of webshop beschik je over een compleet CRM systeem dat van alle gemakken is voorzien. De Teamleader koppeling maakt het werk voor alle medewerkers makkelijker. Van financiële administratie tot sales, van projectmanagement tot klantenservice. Doordat onze koppeling feilloos op Teamleader aansluit zie je direct resultaat.

Het totale bedrijfsproces krijgt een upgrade en daar doen ook je klanten hun voordeel mee. Je maakt alles voor hen makkelijker, overzichtelijker én persoonlijker. Door hen een ‘mijn omgeving’ op de website te bieden bijvoorbeeld, waar ze informatie kunnen inzien en kunnen wijzigen. Zo bekijken je klanten onder andere de voortgang van een project of aankoop, checken ze de laatste facturen, zetten ze offertes om in een opdracht of schieten ze afspraken en/of taken in. En jij? Jij weet zeker dat de persoons- en bedrijfsgegevens altijd actueel zijn en beschikt over alle informatie die je maar nodig hebt om uit iedere situatie het maximale resultaat te halen. Zie een koppeling met Teamleader als het perfecte één-tweetje, het zout op je patat en het likeurtje naast de koffie in je favoriete restaurant.

Sterke maatwerkoplossingen voor Teamleader

Maar er is nog veel meer mogelijk! Zowel voor je klanten als voor je eigen bedrijf kunnen we software en automatiseringsoplossingen op maat maken. Deviced is Teamleader partner. Dit betekent dat we Teamleader van binnen en buiten kennen en dat we exact weten hoe jij het uiterste uit het systeem kunt halen voor een optimaal resultaat. Voor jou, je klanten en je medewerkers.

Kennismaken? No strings attached.

Leg je idee voor en ontdek in een persoonlijk gesprek welke digitale oplossingen er voor jou mogelijk zijn. Uiteraard vrijblijvend, maar je bent gewaarschuwd: je gaat met meer ideeën weg dan dat je komt.

Plan een online meeting