Menu
Deviced
Contact

Over ons

Zien dat jouw onderneming beter loopt met minder gedoe. Dat is onze drijfveer. We ontwikkelen slimme en gebruiksvriendelijke webbased oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een platform, mijn omgeving of het verbinden van systemen.

Wat ons anders maakt

Betrokkenheid en samenwerking. Daarmee onderscheiden we ons van de rest. We zitten echt samen met jou aan de tekentafel en we leggen de focus op jouw ambities, het verbeteren van de productiviteit en het gebruiksgemak. We willen ondernemen eenvoudiger voor je maken!

Je zoekt iemand die verder kijkt dan de hulpvraag

Wat we vaak om ons heen zien gebeuren is dat het doel van de oplossingen wordt vergeten doordat deze niet helder in kaart wordt gebracht. Of dat techniek bóven het gebruiksgemak wordt gesteld. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je een dure en ingewikkelde oplossing krijgt, die eigenlijk het werkelijke probleem niet verhelpt. Bij Deviced vragen we daarom dóór. We willen je uitdagen om met ons verder te kijken dan de gestelde hulpvraag, naar het (vaak) onderliggende probleem.

Je zoekt een softwareoplossing die jouw bedrijf in staat stelt om te groeien

Dus. Waarom Deviced? Omdat we je aan het denken zetten en weten te inspireren. Zodat we samen een oplossing neerzetten die jouw onderneming in staat stelt te groeien. Wij zijn zelf ambitieuze doorzetters en ontzettend enthousiast over alle software mogelijkheden die er zijn. We kunnen niet wachten om aan jou te laten zien wat dit kan doen voor jouw onderneming. Hoe ambitieuzer, hoe beter. En ook niet geheel onbelangrijk: binnen het budget. We zijn creatief in het vinden van softwareoplossingen die haalbaar én betaalbaar zijn.

'Niet denken in tools maar in oplossingen. Samen maken we het verschil!'

Zij gingen je voor

Mindset

We houden van makkelijk

Dat betekent niet dat we voor de makkelijkste oplossing gaan. Het betekent wel dat we gaan voor heldere taal. We maken de zaken graag makkelijk voor jou. Zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn en wat je kan verwachten. Van ons en van de oplossingen die we maken.

We weten niet alles

Daarom draaien we al onze projecten samen met onze opdrachtgevers. Jouw kennis is van essentieel belang. Jij weet precies hoe jouw onderneming werkt en alle ins & outs binnen jouw vakgebied. Vertel ons alles wat je weet. Dan ontwikkelen wij de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

We vallen je lastig

Alvast onze excuses! ‘Heb je hier wel eens aan gedacht?’ ‘Waarom doe je het eigenlijk zo?’ We denken graag proactief met je mee. Het liefst komen we al met een oplossing voordat je de vraag aan ons stelt. Je kunt dus regelmatig (ongevraagd) een vraag of idee van ons verwachten.

Onze kernwaarden

Helderheid
Helderheid

Heldere visie en duidelijke doelen zorgen voor beter resultaat.

Gepassioneerd
Gepassioneerd

Passie houd je scherp waardoor je continu blijft ontwikkelen

Toekomstgericht
Toekomstgericht

De keuzes van vandaag hebben impact op morgen. Kijk vooruit.

Connectie
Connectie

Verbinding maakt het onmogelijke mogelijk.

Kennismaken? No strings attached.

Leg je idee voor en ontdek in een persoonlijk gesprek welke digitale oplossingen er voor jou mogelijk zijn. Uiteraard vrijblijvend, maar je bent gewaarschuwd: je gaat met meer ideeën weg dan dat je komt.

Plan een online meeting