Menu
Deviced
Contact

Het Laravel PHP framework: veilig, flexibel en open source

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en veilige backbone voor jouw website of webapplicatie? Laravel is hét antwoord op jouw vraag.

Dit populaire open source framework biedt de belangrijkste functionaliteiten die je nodig hebt voor een sterk fundament van jouw website of webapplicatie. Met behulp van de Laravel ‘bouwstenen’ en de kennis van onze programmeurs is jouw webapplicatie in een handomdraai gebouwd. Deviced zet jouw doelen om in een digitale oplossing die perfect bij jouw organisatie past.

De voordelen van het Laravel PHP framework

Laravel is zo gezegd een open source framework, geschreven in PHP. Omdat de bron open toegankelijk is, kun je de aanwezige broncode oneindig kopiëren, volledig afstemmen op je eigen wensen en blijven op- en afschalen wanneer je maar wilt. Voor deze broncode hoef je geen euro te betalen. Ook dát is de kracht van open source. De wereldwijde Laravel-community heeft het wiel dus al voor ons uitgevonden en hiermee een ijzersterke fundering gelegd voor kwalitatieve websites en webapplicaties. En dat niet alleen, de aangesloten (tienduizenden) Laravel developers zorgen er ook voor dat de code onderhouden, ‘veilig’ en actueel blijft. Hierdoor bespaar je aanzienlijk veel tijd en, laten we eerlijk zijn, natuurlijk ook geld.

De voordelen van het Laravel op een rij:

Efficiënt: het wiel is al uitgevonden, want de code bestaat al. Dit scheelt heel veel tijd (en dus geld).
Up-to-date: de tienduizenden Laravel developers zorgen ervoor dat de software altijd bijgewerkt is, zodat jij de vruchten plukt van de laatste ontwikkelingen.
Snel: het framework van Laravel staat bekend om een enorm snelle laadtijd, wat leidt tot een snelle en gebruiksvriendelijke applicatie.
Veilig: Laravel beschermt standaard tegen SQL-injectie en CSRF-aanvallen én zowel cookies als wachtwoorden zijn extra beveiligd.

Laravel = veilig en flexibel

De veel voorkomende functionaliteiten in een gemiddelde webapplicatie – zoals het afhandelen van formulieren en het versturen van e-mails tot alles omtrent authenticaties en de welbekende cookies – zijn standaard al gebundeld in het Laravel framework.

Je kunt het bouwen van een app met Laravel vergelijken met het bouwen van een huis, waarbij de functionaliteiten de bouwstenen zijn. Door uitsluitend de gewenste bouwstenen te ontwikkelen, ontstaat het huis (de webapp) van je dromen. Komen er in de loop der tijd wensen bij, dan is de applicatie eenvoudig uit te breiden zodat deze altijd bij je bedrijf blijft passen.

Ook aan de beveiliging van dit ‘huis’ is gedacht, die is namelijk net zo goed als die van Huis ten Bosch. Laravel is onder andere standaard beschermd tegen SQL-injectie en CSRF-aanvallen. Je moet er immers blind op kunnen vertrouwen dat jouw (klant)gegevens veilig zijn én blijven. Uiteraard wil je ook dat je oplossing toekomstbestendig is.

Jouw webapplicatie op maat laten maken met Laravel

Goed werk hoeft niet lang te duren of veel geld te kosten, goed werk moet simpelweg efficiënt zijn. Daarom werken onze programmeurs graag met het Laravel PHP Framework. Vanuit deze solide basis bouwen we maatwerk software waarmee je jouw gewenste doelen behaalt. Wil je jouw klanten een eigen ordersysteem bieden? Je medewerkers op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen via een intranet-omgeving? Je bedrijfsinformatie toegankelijk maken via de browser? Alles kan. Met een webapplicatie op basis van Laravel automatiseer je de activiteiten die jij wenst.

We kijken samen naar de gewenste functionaliteiten, ontwikkelen deze of gebruiken bestaande componenten. De developers in de eerder genoemde Laravel-community zorgen ervoor dat de software altijd up-to-date blijft en lossen een lek op nog voor het de kans krijgt om te ontstaan. Zij zijn het vangnet waar iedere IT-afdeling van droomt. De laatste zes á zeven jaar zijn al veel ontwikkelaars je voorgegaan, want Laravel is sindsdien véruit het populairste framework. Logisch: PHP is eveneens al jarenlang de meest gebruikte code voor websites en -applicaties. Je kunt je voorstellen dat dit een perfect een-tweetje vormt met een ijzersterk framework als Laravel.

Kennismaken? No strings attached.

Leg je idee voor en ontdek in een persoonlijk gesprek welke digitale oplossingen er voor jou mogelijk zijn. Uiteraard vrijblijvend, maar je bent gewaarschuwd: je gaat met meer ideeën weg dan dat je komt.

Plan een online meeting