Menu
Deviced
Contact

API koppeling laten bouwen

Met één softwareoplossing tijd en geld besparen én de kans op fouten aanzienlijk verkleinen?

Check! Als API specialist verbindt Deviced jouw bestaande software met je website, webapplicatie of webshop. Hierdoor hoef je niet langer handmatig allerlei data bij te werken, maar gebeurt dit gewoon volautomatisch. Met een API koppeling werkt jouw software nét zo goed samen als wij met jou – veilig, betrouwbaar en efficiënt.

Geen handmatig werk doordat alles volledig automatisch wordt verwerkt.
Bespaar tijd, geld en menselijke fouten.
Jouw data is altijd up-to-date en in sync.

Jouw ERP en CRM koppeling ontwikkelt door Deviced

Dankzij innovatieve softwareprogramma’s beschik je met enkele muisklikken over alle klant- en bedrijfsinformatie die je maar wenst. Hoe logisch is het dan dat je vervolgens wel zélf een factuur in je boekhoudprogramma moet inkloppen, die aankoop in de webshop moet matchen met een klantaccount of die omzetcijfers moet blijven verwerken? Precies, onlogisch dus. Deviced weet dat dit anders kan. Als gespecialiseerd API ontwikkelaar zorgen wij ervoor dat je dankzij een ERP koppeling en/of een CRM koppeling geen dubbele handelingen meer hoeft te verrichten, maar handige een-tweetjes speelt. Ook ben je met het koppelen van de juiste systemen altijd op de hoogte van de activiteiten voor én achter de schermen. Zo zie je eenvoudig wie (of wat) een beetje meer aandacht nodig heeft en vooral waar nog tijd- of geldwinst te behalen valt.

API koppeling voor de juiste persoonlijke aandacht

Verkoop je bijvoorbeeld koffiebonen in een webshop? Met een API koppeling heb je inzage in de online bestellingen van je klanten: je weet wat ze bestellen en hoe vaak. Koppel je ook je e-mailprogramma, dan zet je zelfs nog een stap verder. Hiermee krijgen je klanten op het juiste moment een e-mail om hun favoriete koffie – die dan uiteraard nét bijna op is – opnieuw te bestellen. Je geeft ze een directe link naar het eerder bestelde artikel in jouw webshop en de verkoop is al bijna binnen – en dat zonder ook maar één menselijke druk op de knop. En de klant? Die voelt zich speciaal omdat je aan hem denkt.

Maatwerkoplossing door een API specialist

Omdat ieder bedrijf uniek is, zijn onze oplossingen dat natuurlijk ook. Maatwerk is onze standaard. Deviced zorgt ervoor dat jouw IT-afdeling softwarematig precies zo is ingericht zoals jij dat wenst. Wij kijken én denken met je mee om jouw bestaande systemen met een API koppeling zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Hierdoor bespaar je tijd, geld en menselijke fouten en weet je zeker dat alle data continu up-to-date is.

Als API specialist weten wij wat er speelt en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat jíj jouw optimale resultaat behaalt. Tel daar een ruime dosis ervaring bij op – Deviced heeft in de loop der jaren al veel verschillende situaties gezien én opgelost – en je begrijpt dat jouw project in veilige en deskundige handen is. En natuurlijk zorgen we voor een gestructureerde architectuur zodat je na de oplevering probleemloos het overzicht van jouw software bewaart. Wij doen niet aan api’s uit mouwen.

Jouw ERP koppelen of een API koppeling laten maken?

Wil je jouw ERP (of ander systeem) koppelen aan een andere partij en hiervoor door Deviced je gewenste API koppeling laten maken? Of heb je een ander IT-vraagstuk waar je ondersteuning bij zoekt? Neem dan contact met ons op. Onze gespecialiseerde ontwikkelaars weten van de welbekende hoed en de rand en adviseren je graag over de (on)mogelijkheden, tips en tricks. Lekker laagdrempelig en niet ingewikkelder dan nodig. We vinden het namelijk heel belangrijk dat onze samenwerking nét zo soepel verloopt als het toekomstige contact tussen jouw gekoppelde systemen.

Kennismaken? No strings attached.

Leg je idee voor en ontdek in een persoonlijk gesprek welke digitale oplossingen er voor jou mogelijk zijn. Uiteraard vrijblijvend, maar je bent gewaarschuwd: je gaat met meer ideeën weg dan dat je komt.

Plan een online meeting